Zdraviji slatkiši.

Prevelika količina slatkiša napravljenih od belog brašna i rafinisanog šećera uzrok je gojaznosti i svih bolesti koje je prate. Neke od njih su dijabetes, povišeni trigliceridi i holesterol, hipertenzija... Da li je moguće spojiti uživanje u slatkišima a da se to ne odrazi štetno na zdravlje? Naravno da je moguće ukoliko se vodi računa o količini i vrsti slatkiša. Zamenivši beli šećer malteksom ili fruktozom, belo brašno raznnim vrstama integralnog brašna, a sve to uz dodatak voća, semenki i ostalih zdravijih sastojaka napravili smo poslastice koje su jednako ukusne i primamljive kao i one ,,obične’’. Ni jedan prozvod ne sadrži sastojke životinjskog porekla a samim tim ni holesterol, laktozu ili kazein. Naše malo slatko carstvo čine razne vrste keksa, kolača, torti i pita gde i najveći ljubitelji slatkiša mogu pronaći nešto za sebe. Obradujte sebe ali i vaše goste nekom od naših poslastica.

Kokos kocke

Kokos kocke
Kokos kocke Bogato nadeveni kolači sa prepoznatljivim, karakterističim ukusom kokosa. opsirnije
Bogato nadeveni kolači sa prepoznatljivim, karakterističim ukusom kokosa. Ova egzotična voćka je već odavno omiljena među ljubiteljima slatkiša ali danas postaje sve popularnija i zbog svog pozitivnog uticaja na zdravlje. Kokos je izvor srednjelančanih masnih kiselina koje povoljno utiču na regulisanje holesterola u krvi.
Dodatne informacije
Sastav:
malteks, sojin maslac, kokos, sojino mleko, sojin lecitin, oblande, aroma vanile.
Neto masa:300g
i u refuznom pakovanju od 1,5kg Nacin cuvanja:
Rok trajanja:

Dijabet biskvit

dijabet biskvit
Dijabet biskvit Biskvit prijatnog, blago slatkog ukusa zaslađen fruktozom. Pogodan za ishranu dijabetičara ali i svih ... Opsirinije
Biskvit prijatnog, blago slatkog ukusa zaslađen fruktozom. Pogodan za ishranu dijabetičara ali i svih koji vode računa o svom zdravlju. Preporučujemo ga uz čaj, sojino mleko, kapućino ili neki drugi omiljeni napitak.
Dodatne informacije
Sastav:
integralno pšenično brašno, fruktoza, biljne masnoće, aroma vanile.
Neto masa: 200g
Nacin cuvanja:
Rok trajanja:

Kikiriki baton

Kikiriki baton
Kikiriki baton Kikiriki se ubraja u jednu od omiljenih grickalica. Ovo izuzetno zdravo zrno sadrži veliku količinu belančevina, Opsirnije
Kikiriki se ubraja u jednu od omiljenih grickalica. Ovo izuzetno zdravo zrno sadrži veliku količinu belančevina, esencijalnih masnih masnih kiselina, vitamina i minerala. Izdvaja se po velikoj količini vitamina B kompleksa i vitamina E. Kikiriki je bogat kalijumom, magnezijumom i gvožđem. Kikiriki baton je slatkiš prepun kikirikija koji se u kombinaciji sa malteksom jednostavno topi na nepcu.
Dodatne informacije
Sastav:
malteks, sojin maslac, kikiriki, pšenične klice, sojino mleko, sojin lecitin.
Neto masa: 200g
i u refuznom pokovanju od 2kg Nacin cuvanja:
Rok trajanja:

O nama

ZDRAVA -HRANA maloprodaja i BIOMONDE veleprodaja se bavi uvozom, izvozom i distribucijom zdrave hrane u Crnoj Gori i regionu.

opsirnije
ZDRAVA -HRANA maloprodaja i BIOMONDE veleprodaja se bavi uvozom, izvozom i distribucijom zdrave hrane u Crnoj Gori i regionu. Maloprodaja ZDRAVA HRANA je osnovana 2008 u Baru sa namjerom da odgovori na potrebe kupaca kako i gdje se zdravo hraniti u Crnoj Gori. Veliki uspjeh i potraznja nase ponude nam omogucava otvaranje i drugog maloprodajnog objekta kao i konkretizaciju nase saradnje sa firmom Makrobiotic Beograd ciji smo zastupnici za Crnu Goru. U nasoj ponudi imamo oko 1000 makrobiotickih, vegetarijanskih, organskih, integralnih proizvoda, nutritivno obezvrijedjene namirnice, bez aditiva i konzervansa. Nas trud i profesionalizam za cilj imaju edukaciju i informisanje kako nasih kupaca tako i sire javnosti na znacaju zdrave ishrane, odnosa prema prirodi, zdravlju i ekoloskoj svijesti. Nase ljubabazno i strucno osoblje sa zadovoljstvom ce odgovoriti na sva vasa pitanja i ponuditi vam strucne savjete o upotrebi nasih proizvoda. Sa radoscu cemo podjeliti sa vama nase provjerene recepte za slana jela i kolace. Veleprodaja BIOMONDE u Baru je kontinuitet naseg angazovanja za sto bolju i efikasniju distribuciju nasih bio proizvoda na cijeloj teritoriji Crne Gore. Saradjujemo sa velikim brojem bio prodavnica i nase proizvode mozete pronaci u Baru direktno u nasim radnjama (Bulvar revolucije i u ulici Jovana Stojanovica) kao i kod nasih poslovnih partnera u Podgorici, Budvi, Herceg Novom, Kotoru i Niksicu. Pravilna i zdrava ishrana utice na covjekovo zdravlje, fizicki i duhovni razvoj, efikasnost, raspolozenje i dugorocniji zivot. Nadamo se da cemo sa nasom ponudom, savjetima strucnom i ljubaznom uslugom,odgovoriti na vasa pitanja i omoguciti da pronadjete proizvode koje odgovaraju vasim potrebama. Svim kupcima i poslovnim partnerima zelimo iskrenu Dobrodoslicu ZDRAVA-HRANA maloprodaja BIOMONDE veleprodaja

Kontakt podaci

Bar, Bulevar revolucije C6
Telefon: +382 67 610-058
E-mail: biomondebar@gmail.ocm